Onze Diensten

Diensten

Een goed binnenklimaat staat voor een gezonde leefomgeving, wat uiteraard een belangrijk item is. Ook in de scheepvaart. VKMI is uw juiste partner in scheepvaartventilatie. Met ons ervaren en professionele team medewerkers, in combinatie met de inzet van de beste technieken en producten, bieden wij een uitgebreid dienstenpakket:

Advies

Het type ventilatie is afhankelijk van de ruimte, het type schip en het buitenklimaat. Op een riviercruise worden bijvoorbeeld andere eisen gesteld dan op een werkeiland. Wij kunnen u vanaf de werktekening, aansluitend op een ontwerpfase, vakkundig adviseren op het gebied van complete montage, inspectie en onderhoud.

Projectbegeleiding

Een goede relatie met de opdrachtgever en korte communicatielijnen zijn belangrijk voor de voortgang van het project. VKMI heeft een team van ervaren monteurs die op locatie werken. Bij ieder project is een leidinggevende monteur aanwezig om ervoor te zorgen dat u als opdrachtgever altijd direct en goed geïnformeerd bent over de voortgang van het project en om de werkzaamheden gestructureerd en efficiënt te laten verlopen.

Installatie & montage door ervaren monteurs

VKMI kan zorgdragen voor de installatie en montage van complete ventilatiesystemen voor de scheepvaart en industrie. Onze gespecialiseerde monteurs werken ook op uw locatie met de meest geavanceerde apparatuur, waardoor de kwaliteit tijdens het gehele montageproces gewaarborgd blijft.

Inspectie & onderhoud

Ook voor bestaande ventilatiesystemen kunt u bij VKMI terecht. Op project- of contractbasis verzorgen wij de inspectie en het onderhoud van elk ventilatiesysteem op uw schip en/of werkeiland.

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen